Rust uw aangepaste auto uit met een gaspedaal links

Rijdt u vanwege een beperking in een aangepaste auto, en moet daarin nog een gaspedaal links gemonteerd worden, of zoekt u naar mogelijkheden om andere voorzieningen te laten inbouwen? Schakel dan Anders Autotechniek uit Den Haag in voor het ombouwen van het gaspedaal naar links. Wanneer u het gaspedaal links laat installeren, dan kunt u met links gas geven. Handig als u alleen uw linkervoet kunt gebruiken. Wel is het dan belangrijk dat het gaspedaal alleen aan de linkerkant gemonteerd kan worden in een automaat, want alleen dan kunt u veilig rijden wanneer u uw rechtervoet of rechterbeen niet kunt gebruiken. Hoe dan ook, het ombouwen van het gaspedaal naar links, of het monteren ervan, gebeurt zeer zorgvuldig. U kunt een gaspedaal dus zorgeloos links laten plaatsen.

  • Inbouw autoaanpassingen
  • RDW erkend
  • Aangepaste auto voor rijlessen

LET OP! Er bestaan setjes die via internet verkrijgbaar zijn. Het nadeel is dat deze niet altijd naar de behoefte van u zijn gemaakt en dat u zelf verantwoordelijk bent voor de aanpassing. Als wij deze aanpassing monteren is deze voor u op maat gemaakt, en zijn wij verantwoordelijk voor de aanpassing.

Zo kan een aangepaste auto met het gaspedaal links uitgerust worden

Wanneer een gaspedaal aan de linkerkant gemonteerd moet worden, is het niet enkel een kwestie van het omwisselen van de pedalen, want er zijn echt werkzaamheden rondom het inbouwen ervan nodig. Ook de elektronica die de pedalen aanstuurt, moet natuurlijk verlegd worden. Gelukkig draaien onze ervaren specialisten hier hun hand niet voor om. Het monteren van het gaspedaal links gebeurt op zeer zorgvuldige wijze, zodat uw aangepaste auto goed werkt, en dit in de toekomst blijft doen. Zo bent u altijd verzekerd van vervoer, en bent u niet afhankelijk van uw omgeving om ergens naartoe te gaan. Zo houdt u de regie over uw eigen leven. Bij Anders Autotechniek in Den Haag zijn we goed in het bedenken van creatieve oplossingen. Dit zijn vaak simpele oplossingen, zoals het ombouwen van het gaspedaal naar links. Na het ombouwen zorgen we natuurlijk ook voor het installeren van het gaspedaal links, zodat alles aan de linkerkant goed werkt. Het installeren of monteren van het gaspedaal links heeft dus diverse voordelen, net zoals het plaatsen van andere voorzieningen, zoals het inbouwen van een kofferbaklift.

Bespreek de mogelijkheden voor allerlei voorzieningen

Wilt u een gaspedaal links laten installeren, zodat u ondanks uw beperking toch kunt autorijden in een aangepaste auto waarin we diverse voorzieningen monteren? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten, dan kunnen we direct ook bekijken welke andere aanpassingen aan uw auto eventueel nog handig voor u zijn. U kunt bij Anders Autotechniek namelijk ook terecht voor het laten plaatsen van andere aanpassingen, zoals een draaibare autostoel of een kofferbaklift, en ook het contactslot kan links geplaatst worden. Maak dus snel een afspraak door te bellen naar 070 3290161. Ook kunt u ons contactformulier invullen met uw vragen over het monteren van het gaspedaal aan de linkerkant, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op over het plaatsen van uw gaspedaal links, of het plaatsen van andere voorzieningen, zoals het inbouwen van een oprijplateau.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag