070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Autoaanpassingen

Autoaanpassingen kunnen uw leven een stuk aangenamer maken. De firma Anders Autotechniek helpt u met het toegankelijk maken van uw auto voor een rolstoel. Ook als u gas en rem met de hand wilt bedienen, zorgt Firma Anders Autotechniek voor een aanpassing in de auto.

Rolstoelauto

De mogelijkheid om met uw rolstoel overal naartoe te gaan, geeft uw leven meer vrijheid. Anders Autotechniek zorgt door middel van autoaanpassingen dat u deze vrijheid terugkrijgt. U kunt hierbij kiezen uit twee mogelijkheden:

  • de knielauto: een auto die aan de achterkant zakt
  • een model met een lange oprijplaat, waardoor de auto niet verlaagd hoeft te worden

Firma Anders Autotechniek kan deze autoaanpassingen in bijna elk type bestelbus aanbrengen. Op onze website kunt u veel informatie vinden over de autoaanpassingen die kunnen worden gedaan aan de auto. Via het hoofdmenu op de hoofdpagina kunt via de trefwoorden knop de verschillende autoaanpassingen bekijken.

Contact

Wilt u meer weten over autoaanpassingen of wilt u weten hoe Anders Autotechniek uw mobiliteit kan verbeteren? Neem dan eens een kijkje op deze website. U kunt ook komen kijken bij de werkplaats in Den Haag, of telefonisch contact opnemen met 0703290161.

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: