070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Aangepaste autostoel

Anders Autotechniek ontwerpt voor u een aangepaste autostoel zodat uw auto weer toegankelijk wordt. Binnen onze werkzaamheden vindt u vele mogelijkheden tot het aanpassen van uw auto om uw mobiliteit terug te krijgen. U kunt daarbij denken aan kleine ingrepen als een extra steun of een aangepaste autostoel maar ook aan compleet omgebouwde auto’s welke aangepast zijn aan al uw wensen zodat u als gehandicapte heel gemakkelijk en comfortabel de auto kunt besturen. Anders Autotechniek, voor alles dat niet standaard is!

Een aangepaste autostoel kopen bij Anders Autotechniek

Als u een aangepaste autostoel wenst of als u uw auto compleet wilt laten aanpassen, dan bent u bij Anders Autotechniek aan het juiste adres. Wij kunnen diverse typen auto’s ombouwen zodat mensen in een rolstoel of met een handicap comfortabel auto kunnen rijden en hun vrijheid terug winnen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van autoaanpassingen kunnen wij ook uw auto ombouwen geheel naar uw wensen en mogelijkheden. Kom eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en testen en vraag onze medewerkers om een passend advies!

Wij kunnen onder andere het bedieningspaneel aanpassen, een aangepaste autostoel realiseren voor zowel bestuurder als meerijders, het monteren van liften en het verlagen van de instapdrempel. Wij werken niet alleen aan auto’s, maar ook aan brommobielen.

Bekijk ook ons aanbod gebruikte artikelen.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Maak vandaag nog een afspraak om de prefect aangepaste autostoel voor u te bespreken met een van onze specialisten. Bel naar 070 3290161 of stuur een e-mail naar info@anders-auto.nl.

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: