070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

auto aanpassen

Anders Autotechniek ✓ Auto aanpassen ✓ Auto’s voor gehandicapten ✓ Rolstoel auto’s ✓ Lesauto’s ✓ Inbouw autoaanpassingen ✓ Auto aanpassen.

Anders Autotechniek is de marktleider op het gebied van het auto aanpassen op maat. Wij verbeteren het dagelijks gemak voor gehandicapte mensen, die graag gebruik willen maken van een auto. Voor het aanpassen van auto’s werken wij zeer secuur, want de veiligheid staat op de eerste plaats. We zijn al jaren actief op de markt van auto’s aanpassen, aan de vakkennis van ons hoeft u niet te twijfelen.

Een compleet nieuwe auto leveren na aanpassen van het gevraagd maatwerk

Naast het aanpassen van uw huidige auto, is een aanpassing op nieuwe auto’s ook mogelijk. De Mercedes Sprinter en Volkswagen Crafter zijn modellen waarbij alles door ons nieuw en compleet op maat wordt gemaakt. Deze bussen verschillen weinig van elkaar. Ze bieden beide zeer comfortabele stoelen aan en zijn voorzien van rolstoel vriendelijke mogelijkheden.

De Veigel Techniek

Een Auto aanpassen door middel van de Veigel techniek is een van onze specialiteiten. Deze techniek biedt dubbele besturing aan lesauto’s en gehandicapte auto’s. De Veigel techniek is 100 procent betrouwbaar. Het waarborgen van de veiligheid  van onze klant staat centraal. Op dit moment rijden al veel auto’s rond waarbij onze techniek is toegepast, want het kan namelijk op elke auto worden toegepast. Als u twijfelt aan het aanpassen van uw auto, kom dan gerust langs voor advies. U kunt ons ook bellen via 070 3290161.

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: