070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Auto gehandicapten

Indien u op zoek bent naar een bedrijf dat een auto kan aanpassen zodat er gehandicapten mee kunnen rijden dan kunt u rekenen op het vakmanschap van Anders Autotechniek. Wij zijn namelijk al jarenlang specialist op het gebied van autoaanpassingen en hebben reeds zeer veel gehandicapten hun mobiliteit terug kunnen geven. Naast het aanpassen van een auto voor een handicap kunnen wij bijvoorbeeld ook personenbusjes en brommobielen aanpassen zodat iemand met een handicap hierin kan rijden.

Veel mogelijkheden in autoaanpassingen voor gehandicapten

Wanneer u een kijkje neemt op onze website zult u direct de grote diversiteit aan autoaanpassingen vinden waarmee we uw auto geschikt kunnen maken om er gehandicapten in te laten rijden. Dit kan variëren van kleine aanpassingen zoals een draaistoel, kniegas of extra steunen, tot grote aanpassingen zoals een complete handbediening of oprijplaat. Alle wensen zijn bespreekbaar.

Dé specialist in het aanpassen van uw auto voor een handicap

Wij kunnen uw auto aanpassen voor uw handicap, zodat u zonder zorgen rond kunt blijven rijden. Elke handicap is uniek. Daar horen dan ook unieke autoaanpassingen bij. Samen met u kijken wij wat de mogelijkheden zijn voor de aanpassingen aan uw auto. Het is bij ons mogelijk om vrijwel iedere auto aan te passen op de manier die u wenst. Eén van onze deskundige medewerkers vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Als u vragen heeft of graag meer informatie wilt ontvangen over hoe wij uw auto geschikt kunnen maken voor gehandicapten, kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 070 3290161. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf en onze werkzaamheden. Ook als u een bepaalde aanpassing wenst die niet op onze website staat kunnen wij u van dienst zijn. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie. Wist u dat u bij ons ook rijles kunt volgen in een aangepaste auto?

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: