070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Auto voor rolstoelvervoer

Een auto laten aanpassen voor rolstoelvervoer is iets waar wij bij Anders Autotechniek al jaren ervaring mee hebben. Wij zijn dé specialist in het aanpassen van auto’s, personenbusjes en scootmobielen. Voor het aanpassen van een bus voor een rolstoel of rolstoelvervoer zijn veel verschillende mogelijkheden. Voor iedere situatie bieden wij een passende oplossing.

Een auto laten aanpassen voor rolstoelvervoer geeft u uw vrijheid terug

Als u of een van uw naasten niet meer in staat is om zelf in de auto te komen, is het laten aanpassen van een auto voor een rolstoel een uitkomst. Het rijden in een auto of in een auto meerijden hoeft hierdoor geen beperking meer te zijn. Door het aanpassen van een auto voor rolstoel of rolstoelvervoer krijgt u uw vrijheid terug.

Laat uw auto aanpassen voor een rolstoel

Bij het aanpassen van een auto voor een rolstoel heeft u verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een rolstoellift of oprijplaat. Daarnaast denkt Anders Autotechniek ook aan uw veiligheid. Uw rolstoel moet natuurlijk goed op z’n plek blijven staan tijdens het rijden. Wij kunnen uw gehele bus onder handen nemen. Denk hierbij ook aan het vernieuwen van de bekleding en het aanbrengen van bijvoorbeeld Ledverlichting.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Bel 070 3290161 voor meer informatie over de mogelijkheden voor het aanpassen van uw bus voor een rolstoel of rolstoelvervoer. Een van onze deskundige medewerkers staat u graag te woord en geeft antwoord op al de vragen die u heeft. Neem ook een kijkje op onze website voor meer informatie over de andere diensten die wij leveren!

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: