070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Autoaanpassingen monteren

Anders Autotechniek ✓ Auto aanpassen ✓ Auto’s voor gehandicapten ✓ Rolstoel auto’s ✓ Lesauto’s ✓ Autoaanpassingen monteren.

Anders Autotechniek zorgt ervoor dat u snel weer op weg bent door autoaanpassingen te monteren. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. Anders Autotechniek is gespecialiseerd in het monteren van autoaanpassingen onder meer auto’s voor gehandicapten, rolstoelauto’s en lesauto’s. Dit geeft u veel meer gemak in mobiliteit. Wij zijn dagelijks bezig met het aanpassen van auto’s om mensen hun vrijheid terug te geven. Door middel van het aanpassen van de huidige auto tot een  geschikt vervoermiddel wordt dit mogelijk gemaakt. Het realiseren van maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor u verzekerd bent van veiligheid op de weg.

Door autoaanpassingen te monteren wordt voor meer mobiliteit gezorgd

Auto’s voor gehandicapten zijn niet meer weg te denken en zeer belangrijk voor het gevoel van vrijheid. De meeste autoaanpassingen die men door Anders Autotechniek laat monteren worden gedaan rond om de bediening en stoelen. Voorbeelden hiervan zijn: uitschuift tredjes, opstapjes, knie gas of takels. Mensen met een lichamelijke handicap hebben behoefte aan een autostoel die comfortabel zit. Heeft u andere aanpassingen, dat kan. Deze kunnen op aanvraag gerealiseerd worden.

Rolstoelauto

De rolstoelauto is voornamelijk voor grote auto’s of bestelbussen bedoeld. Het is belangrijk dat de rolstoel makkelijk in de auto kan komen en veilig blijft zitten. Ook verzorgen wij het aanpassen van auto’s voor lesvoorzieningen door autoaanpassingen te monteren. Wilt u meer weten over bepaalde aanpassingen of de mogelijkheden? U kunt bij ons altijd langskomen voor advies of u kunt even bellen naar het nummer 070 3290161.

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: