070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Automaat gaspedaal links

In een automaat kan Anders Autotechniek ervoor zorgen dat er een gaspedaal links komt te zitten, zodat u met links gas kunt geven. Deze aanpassing is nodig wanneer u niet meer in staat bent om het rechter gaspedaal te gebruiken. Geen zorgen! Anderen kunnen na deze aanpassing ook nog steeds in uw auto rijden.

Wij zorgen voor een automaat met het gaspedaal links

Om een gaspedaal links te kunnen bevestigen moet u een automaat hebben. Bij een auto met een koppelingspedaal is dit niet mogelijk, omdat er door het koppelingspedaal geen plek is voor een linker pedaal. Het links aanbrengen van een gaspedaal in een automaat zorgt ervoor dat u in de auto kunt rijden. Maar ook mensen die gewend zijn om met rechts gas te geven kunnen in uw auto rijden. Wij maken namelijk gebruik van inklapbare pedalen. Zowel het gaspedaal links als het gaspedaal rechts is in te klappen.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen!

Neem vrijblijvend contact met ons op via het nummer: 070 3290161. Een van onze deskundige medewerkers staat u graag te woord. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanpassen van personenbusjes, scootmobielen en auto’s voor mensen met een handicap of voor het geven van rijlessen.

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: