070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Autostoel aanpassen

U kunt uw autostoel laten aanpassen door Anders Autotechniek. Heeft u een lichamelijke beperking en daarom een aangepaste autostoel nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons autobedrijf heeft zich gespecialiseerd in het aanpassen van voertuigen zodat minder valideren weer mobiel kunnen zijn. Of het nu gaat om kleine of grote ingrepen in het voertuig; wij kunnen het voor u regelen.

Autostoel naar wens laten aanpassen door Anders Autotechniek

U kunt door Anders Autotechniek op verschillende manieren uw autostoel laten aanpassen. We kunnen bijvoorbeeld de rugleuning of armleuning verstellen. Als u bijvoorbeeld beroepsmatig deelneemt aan het verkeer is het van belang dat u helemaal goed zit. Zo kunnen we bijvoorbeeld de autostoel verhogen; we veranderen dan de rails van de stoel zodat deze hoger komt, met de originele bouten en op de originele plekken. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen de voor- of achterkant van de stoel te verhogen. Ook kunnen we de stoel verder naar voren of naar achteren plaatsen. We kunnen de autostoel ook draaibaar maken.

Aanpassingen op maat

Als we uw autostoel aanpassen, zorgen we altijd voor aanpassingen op maat. We horen graag wat u nodig heeft en zorgen ervoor dat uw auto geheel op maat voor u wordt aangepast. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 3290161 of kom langs in onze vestiging in Den Haag.

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: