070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Autostoel op maat

Voor een autostoel op maat komt u naar Anders Autotechniek in Den Haag. Of u nu op zoek bent naar een compleet aangepaste of omgebouwde auto of enkel met een voetstuur of handgas geholpen bent, u vindt het allemaal bij Anders Autotechniek. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden en helpen u weer mobiel te worden.

De autostoel op maat van Anders Autotechniek

Anders Autotechniek heeft zich gespecialiseerd in autoaanpassingen die voor u het leven een stuk aangenamer kunnen maken. Wij kunnen uw busje of auto bijvoorbeeld gemakkelijk toegankelijk maken voor bijvoorbeeld een rolstoel maar ook het aanbrengen van kleine aanpassingen zoals een bestuurdersstoel of een dubbele bediening behoren bij ons tot de mogelijkheden. Firma Anders Autotechniek zorgt voor de juiste aanpassing in de auto zodat u de auto goed kunt bedienen.

Een autostoel op maat is een van de meest gedane aanpassingen als het gaat om het ombouwen van auto’s. Een autostoel op maat kan voor u niet alleen noodzakelijk zijn maar, kan ook een goede oplossing zijn om rugklachten te voorkomen of te verminderen. De stoelen zijn geschikt voor ieders lichaamsgewicht en/of lengte, verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en hebben een zeer lange levensduur.

Breng eens een bezoek aan onze showroom en probeer de verschillende stoelen uit!

Contact

Voor meer informatie en over een autostoel op maat kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 070 3290161 of stuur een e-mail naar info@anders-auto.nl.

LET OP! Er bestaan setjes die u via internet kunt kopen, het nadeel is dat deze een vaste maat hebben wat verlenging/ verhoging betreft, het voordeel van ons bedrijf is dat de verlenging/verhoging op maat gemaakt wordt, waardoor u een optimaal resultaat krijgt.

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: