070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Draaibare autostoel

Voor een draaibare autostoel komt u naar Anders Autotechniek; voor alles wat niet standaard is. Kleine aanpassingen kunnen voor bepaalde mensen een wereld van verschil maken. Zo kan een draaibare autostoel het voor mensen veel gemakkelijker maken om in en uit de auto te komen of zorgt een aangepaste bestuurderstoel voor een betere houding en dus een vermindering van de rugklachten. Kom eens langs en bekijk de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van aanpassingen in onze showroom in Den Haag.

De draaibare autostoel van Anders Autotechniek

Anders Autotechniek heeft zich jaren gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van aanpassingen voor auto’s. U kunt hierbij denken aan kleine aanpassingen als een draaibare autostoel maar, ook compleet verbouwde auto’s kunnen bij ons worden gemaakt. Mensen staan er vaak niet bij stil maar het is niet voor iedereen even gemakkelijk om in en uit de auto te komen of deze te besturen daarom helpen wij u graag de juiste aanpassingen aan te brengen om uw auto voor u comfortabel te maken.

Een draaibare autostoel is voor veel mensen een ideale oplossing en voor ons slechts een kleine aanpassing, dus waarom zou u nog langer wachten. Deze aanpassing is mogelijk in bijna elk type auto of bestelbus en evenals de zwenkstoel of een andere aangepaste bestuurdersstoel.

Naast draaibare autostoelen kunt u bij ons tevens terecht voor een aangepaste handbediening, een oprijplateau of een liftsysteem.

Contact

Kom langs in onze werkplaats in Den Haag om de draaibare stoel te bekijken en uitproberen. Hier vindt u tevens alle anders aanpassingen waardoor u een compleet beeld krijgt van wat we voor u kunnen beteken. Voor vragen, informatie of opmerkingen kunt u ook altijd het contactformulier invullen of een e-mail sturen.

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: