070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Dubbele bediening lesauto

Het inbouwen van een dubbele bediening in een lesauto is voor Anders Autotechniek een gemakkelijke klus. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van aanpassingen in auto’s en personenbusjes en kan uw lesauto tegen een scherpe prijs voorzien van aanpassingen naar uw wens. Een dubbele bediening in een lesauto is een systeem dat honderd procent betrouwbaar moet zijn om de veiligheid van inzittenden te waarborgen. Daarom is Anders Autotechniek voor u de juiste keuze. Bij ons werken uitsluitend vakmensen die een betrouwbare dubbele bediening kunnen inbouwen.

Een dubbele bediening inbouwen in een lesauto

Een lesauto die van dubbele bediening is voorzien is verplicht wanneer u rijexamens af wilt gaan nemen. Hiermee zorgt u ervoor dat de examinator op de bijrijdersstoel over een gas- en rempedaal beschikt, zodat hij of zij in onvoorziene situaties in kan grijpen. Het inbouwen van een dubbele bediening in een lesauto is voor onze werknemers een vaak uitgevoerde klus, waardoor u kunt rekenen op een vlotte uitvoering en een feilloos resultaat. Wilt u uw auto laten aanpassen? Zoek dan niet verder!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als u vragen heeft of graag meer informatie wilt over ons bedrijf en de werkzaamheden die wij verrichten kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 070 3290161. Kijk ook eens op onze website en zie welke autoaanpassingen ons bedrijf kan realiseren. Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u een aanpassing aan uw auto nodig die niet op onze website staat? Neem ook dan contact met ons op. Wij zorgen samen voor de juiste oplossing voor uw probleem.

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: