070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Handbediening in auto

Als u wegens een lichamelijke beperking een handbediening in uw auto wenst, kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Anders-Auto. Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van auto’s en kunnen u voorzien van een betrouwbaar uitgevoerde wijziging, waardoor u auto kunt blijven rijden. Naast het aanbrengen van een handbediening in uw auto kunnen wij bijvoorbeeld ook zorgen voor extra rembekrachtiging en extra handgrepen om makkelijker in te kunnen stappen.

Onze website

Wanneer u kijkt op deze website ontdekt u alle mogelijkheden die wij aanbieden voor het aanpassen van auto’s. Als u een beperking heeft aan uw benen kunt u dit op deze website aangeven en kiezen uit de verschillende vormen van handbediening voor uw auto.

Contact

Indien u meer informatie wilt ontvangen over ons bedrijf en de aanpassingen die wij kunnen aanbrengen, kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 0703290161. Onze medewerkers staan u graag te woord om meer informatie te geven.

LET OP! Er bestaan setjes die via internet verkrijgbaar zijn, Het nadeel is dat deze niet altijd naar de behoefte van u zijn gemaakt en dat u zelf verantwoordelijk bent voor de aanpassing.
Als wij deze aanpassing monteren is deze voor u op maat gemaakt, en zijn wij verantwoordelijk voor de aanpassing

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: