070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Handgas

Wanneer u de pedalen van uw auto wilt laten ombouwen naar bijvoorbeeld handgas bediening kunt u terecht bij Anders Autotechniek. Wij zijn continue bezig met het ontwikkelen en ombouwen van auto’s om autorijden voor iedereen mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor kleine ingrepen als het maken van een draaibare stoel of een dubbele bediening, maar ook voor een compleet aangepast model.

De pedalen van uw auto ombouwen tot een handgas bediening

Anders Autotechniek houdt zich al een geruime tijd bezig met het aanpassen van auto’s en busjes om autorijden voor iedereen mogelijk te maken. Voor veel mensen is autorijden vanzelfsprekend, maar wat als u gedeeltelijk verlamd bent of een andere lichamelijke beperking heeft? Door auto’s weer bestuurbaar te maken voor iemand met een handicap kunnen we u een stukje van uw vrijheid teruggeven. U kunt bij ons dan ook terecht voor vele aanpassingen variërend van het ombouwen van de pedalen van uw auto voor een handgas bediening tot autostoelen op maat en het aanbrengen van complete liftsytemen.

Een auto met handgas kan op de originele manier bestuurd worden

Handgas bediening wordt vaak ingebouwd als mensen niet meer in staat zijn de auto met de bestaande pedalen te bedienen. Het gas geven en remmen gebeurt hierbij doormiddel van handels aan het stuur in plaats van de pedalen. Wanneer we de pedalen van een auto ombouwen voor handgas bediening laten we de pedalen wel in de auto zitten waardoor hij ook op de originele manier bestuurt kan worden. Naast het handgas wordt uw aangepaste auto tevens voorzien van een handrem, extra rembekrachtiging en extra handgrepen om gemakkelijk in te kunnen stappen.

Laat ons uw auto aanpassen!

Voor meer informatie over een handgas bediening kunt u contact met ons opnemen via het nummer 070 3290161. U bent altijd van harte welkom in onze werkplaats in Den Haag!

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: