070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Inbouw autoaanpassingen

Anders Autotechniek ✓ Auto aanpassen ✓ Auto’s voor gehandicapten ✓ Rolstoel auto’s ✓ Lesauto’s ✓ Inbouw autoaanpassingen.

Anders Autotechniek is de specialist in inbouw autoaanpassingen vooral op het gebied van auto’s naar lesauto’s. Inmiddels rijden er al een hoop lesauto’s rond, die wij op maat hebben gemaakt. Ook op het gebied van gehandicapte auto’s zijn wij een specialist. Anders Autotechniek staat bekend om zijn uitstekende maatwerk en omdat zij al jaren actief is op de markt.

Inbouw autoaanpassingen voor lesauto’s op maat

Een lesauto heeft specifieke inbouw autoaanpassingen nodig voordat deze de weg op kan. De techniek die hiervoor wordt toegepast heet de zogenaamde ‘’Veigel techniek’’. Deze techniek zorgt er namelijk voor dat de dubbele bediening mogelijk wordt. Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt ingrijpen wanneer een leerling andere weggebruikers hindert. Deze techniek is tegenwoordig niet meer weg te denken voor lesauto’s, omdat veiligheid toch erg belangrijk is voor beginnende bestuurders.  

Dubbele bediening in rolstoel auto’s

De Veigel techniek biedt niet alleen oplossingen voor lesauto’s, maar ook voor rolstoel auto’s. Wanneer u in een rolstoel zit en toch gebruik wilt maken van een auto zijn de Inbouw auto aanpassingen van Anders Autotechniek de oplossing voor u. Het is mogelijk om auto te rijden met een rolstoel, maar hiervoor moeten er wel aanpassingen worden gedaan. Hierbij kunt u denken aan een knielauto of een auto met een lange oprijplaat. Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op 070 3290161.

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: