070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Inbouw/ombouw dubbele bediening lesauto

Een inbouw of ombouw voor een dubbele bediening voor een lesauto realiseert Anders Autotechniek voor u. Wij passen vakkundig de auto aan zodat er les in gegeven kan worden. Dubbele besturing is een vereiste bij het geven van lessen. Als leraar kunt u zo ingrijpen als dat nodig is. Dat maakt het lesgeven een stuk veiliger

Inbouw/ombouw dubbele bediening in een lesauto

Dubbele bediening kunnen wij in elke auto aanbrengen. Wij monteren de besturing met stangen en kabelsystemen waardoor dit mogelijk is. Wij werken met u samen zodat de aanpassingen volgens uw wensen zijn. Als we de inbouw/ombouw van dubbele bediening voor een lesauto verzorgen, doen wij de volgende aanpassingen:

 • We zorgen voor een gaspedaal aan de linkerkant;
 • Handbediening zodat het mogelijk is om de bedrijfsrem en segmentgas met de hand te bedienen;
 • De richtingaanwijzer en ruitenwisserhendel worden aangepast zodat ze aan beide zijden gebruikt kunnen worden;
 • Er wordt een extra stuurknop en pedalen voor de leraar geplaatst.

Anders Autotechniek

Naast dat we de Inbouw/ombouw dubbele bediening van een lesauto verzorgen richten wij ons op andere aanpassingen. Wij maken de auto op maat als u gehandicapt bent en speciale onderdelen nodig heeft. Ook kunnen wij uw auto volledig rolstoeltoegankelijk maken. In onze werkplaats in Den Haag vervaardigen wij oplossingen op maat. Wij willen mensen graag hun vrijheid teruggeven en dragen op deze manier hopelijk een steentje bij. Heeft u een inbouw/ombouw van dubbele bediening voor een lesauto nodig? Neem contact met ons op!

Stel uw vraag

  Naam:

  Email:

  telefoonnummer

  Vraag: