070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Inbouw/ombouw handbediening in auto

Anders Autotechniek doet de inbouw/ombouw naar handbediening in de auto met veel vakkundigheid. Onze monteurs zijn zeer ervaren en kunnen veel aanpassingen aan auto’s verwezenlijken. Als u moeilijk ter been bent kan het hebben van handbediening in de auto een uitkomst zijn. Het is dan mogelijk om met de hand te remmen en gas te geven. Met een paar lessen bent u helemaal gewend aan deze vorm van rijden en heeft u uw vrijheid terug.

Inbouw/ombouw handbediening in auto door Anders Autotechniek laten uitvoeren

Wij zorgen graag dat u met de rolstoel of als u moeilijk ter been bent eenvoudig kunt autorijden. Veel mensen missen deze vrijheid omdat auto’s niet de juiste aanpassingen hebben. Het rijden met pedalen gaat moeizaam of is niet mogelijk. Wij kunnen dan door middel van inbouw/ombouw handbediening in auto plaatsen zodat u dat probleem heeft ondervangen. Als wij de auto aanpassen aan rolstoel gebruik kunnen wij dat op twee manieren doen. We maken een knielauto waardoor de auto aan de achterkant zakt of we bouwen een lange oprijplaat zodat de auto niet verlaagd hoeft te worden.

Bestelbus aanpassen voor rolstoelgebruik

Naast dat we doormiddel van Inbouw/ombouw handbediening in de auto plaatsen hebben wij ook de mogelijkheid om bestelbussen geschikt te maken voor rolstoelgebruikers. Op deze manier kunnen meerdere mensen meerijden. Wij bouwen dan een knielauto of auto met oprijplaat. U maakt zelf de keuze. Voordat we aan de verbouwing beginnen bespreken we graag met u de mogelijkheden. Inbouw/ombouw van de handbediening in een auto nodig? Neem contact op!

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: