070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Inbouw/ombouw Veigel dubbele bediening

Anders Autotechniek kan de inbouw/ombouw Veigel techniek toepassen om dubbele bediening in uw auto aan te brengen. Op deze manier is het mogelijk om ieder model te voorzien van dubbele bediening. Wij zijn specialist als het gaat om het ombouwen van huidige auto’s naar een lesauto. Ook als u gehandicapt bent en auto wilt blijven rijden kunnen wij uw auto op maat maken.

Inbouw/ombouw Veigel techniek voor dubbele bediening

Een auto moet verschillende onderdelen hebben als u deze als lesauto wilt gebruiken. Wij maken auto’s op maat voor uiteenlopende doeleinden. Inmiddels rijden er al vele lesauto’s rond die door ons zijn omgebouwd. Bij een lesauto verzorgen wij de Inbouw/ombouw met de Veigel techniek om dubbele bediening mogelijk te maken. Door de dubbele bediening blijft uw veiligheid en die van de leerling en overige weggebruikers gewaarborgd. U kunt dan simpelweg ingrijpen als er iets niet goed dreigt te gaan.

Auto’s aanpassen voor rolstoelgebruik

Als u in een rolstoel zit wilt u blijven reizen. Vaak is het nog mogelijk om auto te blijven rijden maar dient de auto aangepast te worden. Naast de kennis om Inbouw/ombouw met Veigel techniek voor dubbele bediening te realiseren, hebben onze monteurs ook de vakkundigheid om uw auto zo aan te passen dat u kunt autorijden. Wij maken van uw auto een knielauto of een auto met lange oprijplaat. Inbouw/ombouw met Veigel techniek voor dubbele bediening voor een lesauto nodig? Neem contact op!

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: