070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Linksgas

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat uw auto kan voorzien van linksgas dan bent u bij Anders-auto aan het juiste adres. Ons bedrijf is specialist wanneer het gaat om het aanpassen van auto’s om op deze manier minder validen hun mobiliteit terug te kunnen geven. Wanneer een persoon niet in staat is met rechts gas te geven kunnen wij er door middel van linksgas voor zorgen dat deze persoon toch zelfstandig op pad kan.

Onze website

Neem gerust een kijkje op deze website en ontdek hoe wij te werk gaan bij het aanbrengen van linksgas. De uitgebreide informatie is aangevuld met foto’s zodat u een goed beeld krijgt van onze werkzaamheden. U zult zien dat wij voor alles kunnen zorgen dat niet standaard is.

Contact

Mocht u graag meer informatie over ons bedrijf ontvangen of vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met het nummer 0703290161. Onze medewerkers staan u graag te woord om u te voorzien van een passende respons op al uw vragen.

LET OP! Er bestaan setjes die via internet verkrijgbaar zijn, Het nadeel is dat deze niet altijd naar de behoefte van u zijn gemaakt en dat u zelf verantwoordelijk bent voor de aanpassing.
Als wij deze aanpassing monteren is deze voor u op maat gemaakt, en zijn wij verantwoordelijk voor de aanpassing.

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: