070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Ombouw rolstoelbus

Wanneer u een bedrijf zoekt voor de ombouw van een rolstoelbus, dan bent u bij Anders Autotechniek aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van een rolstoelbus waarmee de bus geschikt wordt voor iedere rolstoel.

Rolstoelbus ombouwen door een professioneel bedrijf

Anders Autotechniek is al jarenlang actief in de ombouw van een rolstoelbus. Wij zijn dan ook zeer ervaren op het gebied van bus-ombouw. Het maken van speciale spacevloer met rails, die geschikt is om rolstoelen vast te zetten. Verder verzorgen wij de bekleding. Hierbij kunt u denken aan: hemelbekleding, ledverlichting, wielbalbekleding en zijwandbekleding. U heeft ook de keuze in het type vloer van uw bus. Hier zijn 2 verschillende mogelijkheden voor: vloerbedekking of linoleum.

Veiligheid staat voorop tijdens het ombouwen van uw rolstoelbus

Voor de veiligheid is de bus voorzien van een oprijplateau (hydraulisch of mechanisch) en zijn de rolstoelen voorzien van een 3-punts gordel voor extra veiligheid. Niet alleen voor het ombouwen van een rolstoelbus kunt u bij Anders Autotechniek terecht. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei andere autoaanpassingen. Dit komt omdat wij beschikken over ruime ervaring en het personeel die het vakmanschap beheerst.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw bus

Bent u van plan om uw rolstoelbus te laten ombouwen? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 070 3290161. Eén van onze deskundige medewerkers zal u alles vertellen over de mogelijkheden voor uw bus. Op onze website vindt u meer informatie over alle aanpassingen die kunnen doen aan bussen, auto’s en scootmobielen.

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: