070 3290161 info@anders-auto.nl
ANDERS AUTOTECHNIEK 
Mangaanstraat 58
2544DW Den Haag
info@anders-auto.nl
Tel. 070 3290161
Fax 070 3292284
Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 - 17:15
Vrij: 8:30 - 15:30
Zaterdag gesloten

Rolstoellift auto

Door middel van een rolstoellift kunt u blijven genieten van de vrijheid van een auto. Anders Autotechniek heeft al jaren ervaring in het aanpassen van auto’s, scootmobielen en personenbusjes.

Onbezorgd een rolstoellift laten plaatsen in uw auto

Bij het plaatsen van een rolstoellift heeft u verschillende keuzes voor uw auto. Zo kunt u kiezen voor een knielauto. Hierbij wordt er een systeem ingebouwd waarbij uw auto met de achterkant naar beneden zakt waardoor u gemakkelijk de auto in kunt rijden met uw rolstoel. U kunt er ook voor kiezen om een gehele rolstoellift in de auto te laten bouwen. Deze zorgt ervoor dat u geen helling op hoeft te rijden, net als in een echte lift. Nog een andere optie is het aanbrengen van een langere oprijplaat waardoor de auto op de originele hoogte kan blijven. Met de laatste optie kost het echter wel meer moeite om de auto in te komen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u al een keuze kunnen maken? Of wilt u liever met een specialist bespreken wat de beste optie is voor uw situatie? Bel dan naar 070 3290161 en laat u adviseren door een van onze deskundige medewerkers. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website. Daar vindt u een overzicht van de aanpassingen die wij kunnen verrichten aan uw auto en informatie over het volgen van rijlessen in een aangepaste auto.

Stel uw vraag

    Naam:

    Email:

    telefoonnummer

    Vraag: