Dubbele bediening laten plaatsen

Het laten plaatsen van twee sets pedalen in een auto, oftewel dubbele bediening, is handig in diverse situaties. De meeste mensen kennen de dubbele bediening wel uit de lesauto, maar ook wanneer u vanwege uw beperking een aangepaste auto rijdt, is het laten monteren van een dubbele bediening aan te raden, naast het installeren van andere voorzieningen.

  • Inbouw autoaanpassingen
  • RDW erkend
  • Aangepaste auto voor rijlessen
Dubbele bediening
Dubbele bediening

Laat dubbele bediening plaatsen en krijg nóg meer vrijheid

Stel uzelf de volgende situatie voor: u gaat naar een feestje of andere gelegenheid, waar u zelf naartoe rijdt, maar tijdens de gelegenheid krijgt u steeds minder energie. Hierdoor kunt u zelf niet meer terugrijden, omdat u niet meer de energie heeft om én te sturen én de pedalen te bedienen. Gelukkig kan er wel iemand met u meerijden. Als u dan dubbele bediening in uw auto heeft laten plaatsen, kan diegene de pedalen bedienen, en hoeft u alleen te sturen. Dat geeft u nóg meer vrijheid, en zo bent u nóg minder beperkt. Met een dubbele bediening kan er tevens zowel links als rechts geremd en gas gegeven worden. Anders Autotechniek uit Den Haag is gespecialiseerd in het monteren van dubbele bediening en andere voorzieningen zoals een kofferbaklift of een stoelverhoger voor volwassenen, maar ook installeren we dubbele bediening in met name lesauto’s. Wilt u vanwege uw beperking dubbele bediening in uw rolstoelauto laten monteren? Neem dan contact met ons op om afspraken te maken over het installeren van de dubbele bediening. Onze ervaren specialisten helpen u graag verder met het uitzoeken en het laten installeren van handige voorzieningen, zoals dubbele bediening. Zo houdt u de regie over uw eigen leven.

Vraag om advies over de passende voorzieningen voor u

Wilt u dubbele bediening laten plaatsen in uw aangepaste auto, en heeft u het idee dat u baat heeft bij andere voorzieningen? Vraag dan tijdens een adviesgesprek ook naar andere mogelijkheden om behalve dubbele bediening andere voorzieningen te monteren in uw auto. U plant een adviesgesprek in door te bellen naar 070 3290161 ook kunt u ons contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om afspraken te maken over het installeren van uw voorzieningen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag